choicebyanna

Swiss clinic

Inlägget är i annonssamarbete med Swiss Clinic

Hej! I samarbete med Swiss Clinic har jag fått chansen att välja ut några produkter jag vill testa, först ut är deras dag- och nattkräm. För det första tycker jag att förpackningen är supersnygg och känns lyxig. Dessutom är det STORA förpackningar så man får verkligen valuta för pengarna. Nästa sak man lägger märke till är doften, de doftar verkligen fräscht och ungdomligt! Efter att bara ha använt dem ett par veckor kan jag säga att jag älskar dom!

Dagkrämen har en formula som jobbar på djupet, ger nytt liv åt vävnaden och minskar fina linjer samtidigt som den har en uppstramande effekt. Man märken skillnad ganska snabbt och vilken lyster den ger!

Nattkrämen applicerar du innan du ska gå och lägga dig och efter bara några minuter känns din hud mjuk och len. Den återställer och förtätar vävnaderna, vilket ger en slät och vacker hudton. Den innehåller dessutom aktiva ingredienser för en dränerande effekt och motverkar den svullnad som lätt kan uppstå under natten.

Nästa gång ska jag testa deras Skin Revival Microneedling, det är en behandling man gör hemma för att reducera rynkor/fina linjer. Är såå spänd på att få testa, har hört så mycket om det! Återkommer om det 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
choicebyanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats