choicebyanna

Annons

När dom små blir sjuka

062566a4-733d-499d-87c3-2622e90d54d6.jpg

Det är såhär man är van att se den här härliga tjejen allt som oftast så när hon inte är pigg och glad blir det så påtagligt att något är fel. Jag vaknade natten till i torsdags av att jag hade en kamin bredvid mig i sängen, det riktigt osade om henne. Var tvungen ta tempen och den visade över 39 grader. Så jag var tyvärr tvungen väcka henne och ge alvedon, lilla vännen. Hela torsdagen och fredagen var hon riktigt ynklig och medtagen (fast också glad mellan varven, när alvedonen gjorde sitt), men inga andra symptom än feber. Hon har 3 till tänder som är påväg upp precis samtidigt så jag funderar på om det kan vara dom som orsakade det? Nu har hon varit feberfri ett par dagar men hon är fortfarande gnällig (ont i munnen) och extremt trött. Sover typ 5 gånger per dag.. Hoppas det går över snart för henne stackarn!

Kommentarer
choicebyanna

Kommentera

Annons
stats