choicebyanna

Mira 1 år

Idag för ett år sedan, kl 10:43, såg den här stjärnan dagsljus för första gången. Tårar kom av både lycka och lättnad. Jag hade inte orkat en enda värk till. Såhär i efterhand är det lätt att säga att jag hade orkat hur många som helst om jag hade vetat vad jag skulle få. Livet har fått en helt ny mening, när Mira skrattar känns livet komplett, jag hade inte kunnat önska mig mer! Jag kan inte förstå att hon redan är ett helt år, eller att hon är MIN unge, jag tackar universum för att hon kommit till oss! Grattis Mira på din första födelsedag, jag älskar dig mer än livet! 🌈💫💖🦄🌸✨💘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats