choicebyanna

Hyber


I samarbete med Hyber har jag fått chansen att testa deras supersmarta tjänst. Det känns verkligen helt rätt i tiden då det är både miljövänligt och ekonomiskt.

Det är alltså en tjänst där man hyr barnkläder istället för att köpa. Vi alla som har barn vet ju hur dyrt det är att köpa bra ytterkläder med kvalitet! Tex skalkläder, vindfleece osv. Just nu är det ju högsommarvärme ute så det kanske inte känns jätteaktuellt men tyvärr vet man ju aldrig när det vänder, rätt som det är kan man ha en rättså kall och regnig sommar… Men barnen vill ju vara ute och leka oavsett väder 😉 Och det är ju inte skitkul att behöva skynda iväg till närmaste butik och inhandla svindyra ytterkläder direkt som man inte vet hur länge de kommer kunna använda.. Då är det perfekt att för en billig peng hyra alla ytterkläder där man dessutom kan byta till rätt storlek när man vill, utan extra kostnad! Hur bra?!

Deras nya partner är ingen mindre än Polarn O. Pyret, barnklädernas Rolls Royce. Jag valde det rosa paketet från just P.O.P och det är så himla fint 🙂 Pga värmen har vi inte testat grejerna utomhus ännu men jag känner ju väl till P.O.P så jag vet att det är bland det bästa man kan ha.

Just nu har Hyber en kampanj där nya medlemmar kan delbetala sitt abonnemang med instagram-följare! Nytänkande och roligt! Du får alltså 1 kr rabatt per följare, läs mer om just det HÄR.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats