choicebyanna

Höstnytt från JFR

Måste bara in och visa min nya perfekta tröja som jag klickat hem från jfr.se. Den är världens skönaste och är riktigt vardagsfin pga materialet. Den kommer nog användas nästan lite för mycket nu i höst och vinter 😅 När jag väl hittar favoriter vare sig det gäller skor, jacka, jeans, tröja eller väska så använder jag det typ jämt tills det är urtvättat eller tills jag hittar en ny favorit 😂🙈 Tröjan heter Favorite polo sweater och med koden ANNA20 får du 20% rabatt på hela sortimentet (på ordinarie priser) 🍂✨ Passa på att shoppa lite nya härliga plagg för att liva upp den gråa hösten 😘

I samarbete med jfr.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats