GIVEAWAY - Jane Koenig | choicebyanna

choicebyanna

Annons

GIVEAWAY – Jane Koenig

Eftersom det snart är Alla Hjärtans Dag har jag i samarbete med Jane Koenig fått möjligheten att sprida lite kärlek till er genom att lotta ut ett av deras fina Love Tag-smycken. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg (glöm inte emailadressen) så drar vi en vinnare 15/2 ♥ Själv valde jag deras silverhalsband (60 cm) med ett M för Mira och R för Robin. Vill aldrig ta av mig det!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
choicebyanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zandra

  Dessa är breathtaking i sin enkelhet.. jag hade stoltserat runt med ett N.. för Noah min gudson 🙂 Det blir nog ingen egen :/ Men han är mer än nog <3

 2. Maria

  Jag skulle välja bokstaven J som är första bokstaven på min älskade lillebrors namn. Förlorade honom i en bilolycka 2001. Han blev endast 19 år gammal. Saknar och längtar efter honom hela tiden!

 3. Erila

  Åhhhh, har länge önskat mig ett armband från det märket, men inte haft råd tyvärr. Så mycket annat som kommit i första hand och jag har helhjärtat satsat på att ge min son allt fint. Och så allt annat i vardagen för att ha tak över huvudet, så något fint till mig har liksom fått ligga åt sidan. Så detta skulle göra mig så glad. Skulle då välja N, min sona första bokstav och S för mig själv. Kram

 4. Elenorskan

  Drömmen! Älskar den enkla designen men endå får det att kännas det lilla extra! Skulle gärna vilja vinna och ge detta till min fina vän som precis har separerat och har stor ångest inför denna dag! Allla hjärtans dag!

Annons
stats