choicebyanna

Two iphone snaps

1. En fantastiskt fin gravid-klänning med cut-out-shoulders som jag fått hem från Isabella Oliver. Tyvärr har jag inte varit iväg på någon passande tillställning de senaste månaderna så jag har inte fått tillfälle att bära den 🙁 Och jag är ganska säker på att jag inte kommer att hinna det framöver heller 😉 11 dagar kvar till BF!
2. Efter månader av onyttiga frukostar i form av vitt bröd, gröt med äppelmos osv så har jag äntligen fått tillbaka mitt smoothie-sug. Drack det varje morgon förut! Så igår köpte Robin hem frukt och grönt till mig när han handlade ♥ Den ovan är gjord på spenat, mango, citron, banan och vatten bara, mums!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats