choicebyanna

Nike inspo

1. Byxor HÄR / 2. Ryggsäck HÄR / 3. Sneakers HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Leggings HÄR / 6. Leggings HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. T-shirt HÄR

Efter graviditeten har jag lovat mig själv att komma igång med träning på ett eller annat sätt. Min stackars kropp är alldeles för klen och ”gammal” för min ålder och det har gått alldeles för många år utan att jag gjort något åt det. I början tänker jag mig bara barnvagnspromenader för att komma igång, sedan lägga till yogan jag började med ett tag, och ännu längre fram borde jag köra lite mer styrka och kondition. Skulle mer än gärna träna i kläderna ovan, är det bara jag som blir träningspepp av dom?! Så himla snygga! Ska slå till på ett par leggings om dom finns kvar sen när hon är ute 😉 Trodde de skulle vara dyrare men det var ju riktigt bra pris 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats