choicebyanna

2 weeks left

Vit skjorta – Här / Byxor – Här
Jisses, bara 2 veckor kvar till BF idag! Kan inte fatta att det gått 9 månader redan.. Inatt har inte varit den bästa natten.. Varit upp på toa typ en gång i timmen för att hon trycker så mycket på blåsan, sen vid 04 så kunde jag INTE somna om. Låg vaken till 06 sen gav jag upp. Gick upp och kollade på nyhetsmorgon och åt lite gröt. La mig sen i soffan, fick en katt på bröstet som låg och kurrade så då somnade jag faktiskt en timme igen. Men sen dess har jag känt mig lite konstig i kroppen så jag har inte orkat ta tag i dagen än. Har massa fakturering att göra bland annat.. Men jag har hela dagen och kvällen på mig, Robin åker ändå iväg på hockeymatch efter jobbet 🙂 Hoppas ni alla får en fin fredag ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh så spännande! Här har jag gått drygt en vecka över och väntar för fullt på att nåt ska hända. Som tur är mår bebisen bra och det är bara mamman som är trött, less och slut haha ;). Lite som det ska vara i detta skede.

    Kram fina

    1. choicebyanna

      Ja jag har sett det, ååh det måste vara så jobbigt att bara gå å vänta efter BF!! 🙁 men huvudsaken bebis mår bra! Ja men precis, det är väl nått evolutionen har sett till, att man ska vara så himla trött på att vara gravid så att man VILL föda 😉 Kram fina du!

stats