choicebyanna

PERFECT CARDIGAN

ETT / TVÅ / TRE / FYRA / FEM
 
Fick en fråga häromdagen om jag inte kunde göra ett inlägg med tips på koftor/cardigans/kimonos/kaftaner (eller vad man nu vill kalla dem) som jag ofta slänger på mig utanpå en outfit (senast i föreg inlägg). Your wish is my command, so here you go! Flera av dessa är på rean och några finns även i andra färger.. Detta är ett favoritplagg hos mig, dels för att jag nästan alltid fryser, så det är perfekt att ha med sig i väskan, och dels för att det är himla snyggt och passar till allt. Hade kanske inte matchat det som på bilderna ovan men ni har säkert sett mig bära denna typ av cardigan massor av gånger. Snyggt till ett par jeansshorts och en topp!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats