choicebyanna

I’ll stop wearing black when they invent a darker colour

COAT – HERE (on sale) / BELT – HERE (on sale) / JEANS – HERE / BOOTS – HERE / BAG – HERE
 
Hej på er! Den dåliga uppdateringen har fortsatt och jag är ledsen för det. Jag har inte haft ork eller tid och det är så tråkigt när motivationen tryter för jag mår ju vanligtvis bra av att vara kreativ, fota och blogga. Men det har varit crazymycket att göra på jobbet så då blir det så. Från och med idag är det lite lugnare en period så jag hoppas att jag hittar tillbaka 🙂 Ovan ser ni hur jag såg ut i lördags när jag hängde med min syster Annica och hennes kompis Maja som var i stan över helgen. Vi gick i affärer och käkade lunch på stan, sedan möttes vi upp igen på kvällen på Elite Grand Hotel där dom bodde och tog en fördrink innan vi åkte till Nästet för middag. Efter det blev det en sväng på Kalles och Allstar där jag mötte upp Robin (som fyllde år igår på alla ♥dag) innan vi tog en taxi genom Max drive-in och sedan slocknade i soffan 🙂 Och i fredags hade jag och Erika myspys hos Carro med hennes kattbebbar, åååh! Härlig helg! Nu ska jag käka lunch och sedan är det dags för ett kundmöte, ha en fin dag!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
choicebyanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats