choicebyanna

GIVEAWAY – Flatforms

Hej på er! Nu kör vi igång en tävling/giveaway på dessa flatforms som jag visade upp för någon dag sen. Den perfekta vår och sommarskon som passar till allt! Dom kommer ifrån Ellos och ni kan spana in dom mer HÄR 🙂
Det enda ni behöver göra för att vara med är att svara på frågan Vad brukar du handla på Ellos?  T.ex. inredning, kläder, skor? Om ni aldrig handlat där kan ni klicka in er HÄR och istället leta efter vad ni skulle vilja köpa därifrån 🙂 Kommentera inlägget med svaret så är ni med i utlottningen! Tävlingen är igång i en vecka och du måste vara bosatt i Sverige. Wish you all good luck!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
choicebyanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  S å snygga skor! Hade ett par liknande förra året just från Ellos men hade de så mycket att de gick sönder : )
  Ja förutom skor då handlar jag gärna inredning, Ellos har verkligen hottat upp sig där.
  Kram Malin

 2. Anonym

  S å snygga skor! Hade ett par liknande förra året just från Ellos men hade de så mycket att de gick sönder : )
  Ja förutom skor då handlar jag gärna inredning, Ellos har verkligen hottat upp sig där.
  Kram Malin

 3. Anonym

  När jag var yngre så handlade man inte på postorder, det var töntigt o bara dom som bodde på "landet" gjorde det (hahaha, tänk om man vetat hur det skulle vara idag, jag själv handlar nästan allt på "postorder idag) men så upptäckte jag Ellos för några år sedan & dom är väldigt duktiga på allt från inredning till barnkläder. Jag handlar dock mest inredning därifrån, bl a har jag köpt 3 ursnygga mattor och två sideboards som jag älskar! Trevlig helg!

 4. Hanne

  Jag brukar handla från deras Premium Quality linje. Så bra kvalitet och schyssta grejer till riktigt bra priser. Smidigt att få hem sakerna också =)

 5. Jenn Oscarson

  När jag handlar på Ellos brukar jag handla klänningar eller mer formella kläder till lite finare tillställningar, högtider etc. Jag brukar även handla presenter, ofta inom inredning på ellos (folk brukar tycka om dem jättemycket så ett bra tips om du funderar på vad du ska köpa till någon, eller till dig själv 😉 )!

 6. Maria Sundell

  Har länge handlat på Ellos! Mest inredning och skor, men ju mer utbud och olika bra märken de fått, desto mer har shoppingen skett där. Bra rabatter dessutom! Fast gillar att få tips om vad man kan handla, rätt kass på att random leta. Så med andra ord, fortsätt med dina bra tips! 🙂

 7. Helena i Uppsala

  Bolero med glittereffekt

  Inför balen behöver jag shoppa loss
  med glitterboleron Esprit från Ellos!
  Till min svarta paljettklänning ska den blända
  alla på slottet – vad som helst hända!

 8. Erika

  Handlar nästa varje månad något från Ellos. Ibland något fint till hemmet annars ligger kläder och skor mig varmt om hjärtat. Gillar Ellos då man kan hitta en snygg klänning till festen men också väldigt mycket bas kläder.

 9. Linda

  Handlar inredning där! Deras egna märke är bäst! Favorit köpen är deras påslakan och serveringsvagn 😍 Har kollat på dessa skor flera gånger, skulle vara perfekta till våren nu!

 10. Emilie

  Supersnygga skor! Perfekta till våren med en snygg skinnjacka eller tunnare kappa 🙂 På Ellos blir det främst kläder jag handlar, men har även spanat in en del inredning som jag gärna skulle beställa 🙂

 11. Isabella

  Jag brukar alltid gå loss på inredningen på ellos, älskar den där! Och alla bra rabattcheckar man brukar få emellanåt som kundmedlem 🙂 skorna var ursnygga!!

 12. Erika

  Vansinnigt fina skor! 😍 Håller tummar och tår, dessa skulle vara perfekta då jag börjar på mitt nya jobb i mars där svarta skor är ett måste. 🍀
  På ellos hittar jag de allra mesta, stort och bra utbud. Mestadels klickar jag hem inredning, men hittar även en hel del snygga plagg.

 13. ISA

  WOHO! nu jäklar håller jag tummarna. Jag tycker ellos har blivit så himla bra på inredning så förtillfället är det mest det jag spanar på där 🙂

stats