choicebyanna

LATEST FROM MY PHONE

De senaste bilderna från min lur… Sorry för mycket mobilbilder på sistone men det är ju så mycket enklare och snabbare när man inte har tid med riktiga kameran. Men idag ska jag i alla fall ta mig ut och fota outfit med min lillebror, promise!
Igår fyllde jag hela 26 år, därav de fantastiskt fina blommorna på bild nr 3 från Robins mormor ♥ Robin frågade hur jag ville fira men nää, det är ju inte så mycket att fira. Det var ju roligare förra året när det var ”halvjämnt”. Men jag fick paket i sängen på morgonen, blev uppvaktad på jobbet med blommor av Viktoria och sen på kvällen mös vi bara hemma med pizza 😉 Ikväll blir det tjej-fredagsmys hos Erika som är solokvist! Happy Friday!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats