choicebyanna

Sneakers kinda day

Sneakers – Here
Det har hänt lite grejer i livet nu de senaste dagarna som inte är så himla roliga, någon gång längre fram kanske jag kan/vill berätta vad som hänt men just nu ligger det lite för nära. Och imorse när jag efter 2 dagar hemma skulle till jobbet igen blev jag påkörd från sidan i bilen så att jag skjutsades över i andra filen. Gubben tog som tur var på sig hela skulden, bad om ursäkt och allt gick bra med mig men man blir så himla rädd och ledsen (när man redan är skör också). Ringde till Robin och grinade men han var så fin och sa att jag skulle skita i bilen för den går att laga, huvudsaken jag är oskadd ♥ Är rätt nere men så loggade jag in här och såg den här kommentaren:
Blev så otroligt glad, tack så mycket! Jag älskar ju mode, att fota och att dela med mig av det till er så jag hoppas att jag orkar fortsätta med det. Ha lite överseende bara med att jag har en tung period just nu om jag är tråkig.. Love you guys ♥
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
choicebyanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ebba

  Fy vad läskigt!
  Man mår inte alltid bra och vi alla trasar sönder ibland, det är bara mänskligt och även om det är otroligt jobbigt för stunden kommer man på något vis lyckas pussla ihop sig själv igen och komma ur det som en starkare person. Kramar<3

 2. Anonym

  Men fy vad otäckt! Vilken tur att det gick bra men kom ihåg att det inte bara är det som syns som gör ont ibland tar själen mer skada än kroppen – ta hand om dig ❤️
  Hoppas du orkar fortsätta fota och skriva ser fram emot dina inlägg.
  Kram Malin

stats